Preduzetnici

Birali ste da pođete težim putem i da pokrenete svoj biznis. Sada, kada konačno uspevate da držite stvari pod kontrolom, došli ste pred nove izazove: kako izdržavati dve porodice?

Pokretanjem samostalnog biznisa prešli ste tek prvi stepenik. Složenost i brojnost obaveza kojima su preduzetnici svakodnevno izloženi stavlja ih u jednu od najrizičnijih kategorija u smislu osiguranja. Ne samo što ste lično odgovorni za sigurnost svoje porodice, već imate i odgovornost prema svojim zaposlenima i njihovim porodicama.

Šta će biti sa vašim poslom ukoliko budete privremeno ili trajno sprečeni za rad?
Da li će vaša porodica morati da održava posao aktivnim kada vas više ne bude bilo?
Spremni ste da rizikujete bezbednost mnogih porodica i da se ne osigurate?

Stavite na papir sve obaveze koje imate i kao preduzetnik i kao porodičan čovek

Sastavni deo svakog poslovnog plana jeste predviđanje gubitaka. Preduzetnici najbolje znaju u kojoj meri gubici mogu da poremete njihovo poslovanje. Dovoljan je samo jedan trenutak da od svega što ste gradili mesecima i godinama ne ostane gotovo ništa. Da ste sami, rizik bi bio unekoliko podnošljiviji, ali šta se dešava u situaciji kada od vas zavise desetine i stotine zaposlenih i njihove porodice? Ko će im pružiti reč utehe i uveriti ih da ostanu smireni uprkos lomovima koje preživljavaju?

Vaša obaveza kao preduzetnika jeste da obezbedite svojim zaposlenima i njihovim porodicama mir i sigurnost u svakom trenutku. Morate pažljivo planirati na koji način ćete zaštititi svoje poslovanje da bi vaši zaposleni imali pokriće u trenucima kada im to zatreba.

Postoje različiti paketi osiguranja koje možete pružiti vašim zaposlenima. Među najpopularnijima su dopunsko zdravstveno osiguranje i osiguranje od nezgoda. Kada vaši zaposleni znaju da će imati pokrivene troškove lečenja i da neće morati da brinu ukoliko moraju da odsustvuju sa posla zbog bolesti, vi ćete kao preduzetnik dobiti motivisanije i odmornije saradnike. Nećete više osećati teret zbog neizvršenja zadataka i stagniranja projekata, a vaši zaposleni će se na posao vraćati srećniji i smireniji.

Srećom, niste sami

Znate i sami koliko vremena utrošite razmišljajući o budućnosti svog posla. Ipak, ma koliko ste trudili da poštujete sva “pravila” i da vučete pametne poteze, postoji verovatnoća da će se dogoditi nešto što, naizgled, nema veze ni sa vama ni sa vašim biznisom a na šta vi kao preduzetnik nikako ne možete da utičete. Da bi ste sprečili duge neprospavane noći i teške sumorne dane, razmislite o tome šta biste više voleli da vidite: osmehe na licima vaših zaposlenih ili vašu porodicu kako se bori da ispliva iz gubitaka.

Razmišljajte unapred – unapredite vaše poslovanje tako što ćete danas izabrati polisu osiguranja koja vam može pružiti maksimalnu zaštitu u trenucima kada vam to zaista bude bilo potrebno.

Kliknite za ponudu
close slider

Besplatne ponude. Bez dodatnih troškova. Bez obaveze da kupite osiguranje. Popunite upit i za vas ćemo pronaći najpovoljniju opciju.


muškiženski